Budoucnost produkčního tisku ČMS je v inkoustu!

Jak jsme avizovali, ve spolupráci s panem Glimmerem z LNT, jeho mnohaletým zkušenostem a zapálením pro technologické inovace se ČMS stala plnohodnotnou digitální tiskárnou. Tento přerod znamenal také velké investice do nových technologií, oblast produkčního tisku v ČMS prošel zcela zásadní revolucí. Jak? Jednoduše! …vsadili jsme na inkoust.

Inkoustová technologie dosáhla schopnosti produkovat velké objemy tisku neuvěřitelnou rychlostí, a proto jsme se v rámci projektu Printerra rozhodli pořídit ne jednu, ale rovnou dvě tiskárny Kyocera TASKalfa Pro 15000. Získali jsme tak další určitý primát na českém trhu, a to, že jsme první firmou, která má tuto technologickou novinku ve více kusech.

Díky tomuto kroku se náš tisk stal ještě konkurenceschopnější než kdy jindy. Síla inkoustového tisku spočívá nejen v jeho vysoké rychlosti, ale i v tom, že nyní můžeme z velké části nahrazovat dřívější ofsetové předtisky a spojit tak barevný tisk a personalizaci do jednoho průjezdu. Nemusíme se tak držet žádných limitů, které ofsetový předtisk přinášel, začali jsme dynamicky měnit celou grafiku dokumentů, přesně podle přání našich klientů. To znamená, že každý adresát může v rámci jedné kampaně dostat naprosto cílený dopis, přesně a pouze s těmi obrázky a informacemi, které jsou pro něj vhodné.

Výrazně jsme tak zkrátili i dobu produkce jednotlivých zakázek, nemusíme čekat na klasickou ofsetovou produkci dopisů, při které dochází často k prodlení. Denně jsme schopni na těchto strojích vytisknout přes 300 tisíc unikátních barevných výtisků, a to je síla!